CEBIO

Ahir va haver una reunió per votar les esmenes a una proposta de reglament del Consell d’Estudiants de Biociències (CEBIO) que havien redactat un grup de delegats. Tots els que estàvem allà vam considerar que no s’havia fet bé la feina de difusió de les reunions en les quals s’havia construit aquest document, i en conseqüència, no havia estat prou multitudinari per tal de que hi haguéssin totes les diversitats d’idees i s’arribés al text que més ens agrada a totes i a tots. Així que es va aprovar, per votació, que partint de la base del que ja hi havia fet se’n faria un de nou, amb un consens més ampli, per tal que a l’hora de votar les esmenes aquestes fóssin les mínimes i hi hagues més consens. El modus operandi serà el següent: es quedarà diversos dies i cada dia es debatrà i redactarà un apartat. Es deixarà un periode per votar esmenes. Un cop esmenat es farà la redacció final. Es calcula que es portarà a la junta de facultat el setembre/octubre del curs vinent. 

Aquí us deixo les dates perquè ho tingueu en ment. Ara que tenim l’oportunitat de fer el consell d’estudiants de Biociències bé, sense que se’ns imposi des de dalt i al nostre gust no la desaprofitem. Hem d’intentar ser moltes a aquests debats, així que màxima difusió!

Reunció sobre funcionament del procés de participació 24/04/2012
Objectius i Naturalesa i Difusió 26/04/2012
Formes de participació i Representació i Composició 8/05/2012
Funcionament i Competències 10/05/2012
Redacció (es farà posteriorment)

Per si voleu més info aquest és el blog que s’ha creat per tractar tots els temes referents a CEBIO: rebiociencies.wordpress.com

__·__

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: