Informe CYD 2011

Un  any més la Fundación Cooperación y Desarrollo (Fundación CYD) ha fet el seu informe anual sobre les universitats de l’estat espanyol.

Informe CYD 2011

Aquest informe denota cada any la forta relació que hi ha entre el món universitari, el món empresarial i les entitats bancàries!

La Fundación CYD està presidida per Ana Patricia Botín, directora de la filial del Grupo Santander al Regne Unit, filla de l’Emilio Botín (president del Banco Santander) i assistent habitual a les reunions del Club Bilderberg (grup que fa reunions secretes un cop l’any on hi assisteixen les persones més poderoses del món i sobre les quals ningú sap què es parla).

En el patronat d’aquesta fundació hi són presents membres d’algunes de les empreses més grans de l’estat com:
– Freixenet
– Agbar
– Indra (empresa armamentística)
– Telefónica
– Inditex (grup al qual pertany ZARA amb aquest historial)
etcètera…

Tampoc hem d’oblidar les crítiques a Banco Santander per les inversions en armament!

Amb tot aquest entramat empresarial i bancari, podem observar com a la pàgina 9 d’aquest informe el Ministre d’Educació, José Ignacio Wert, agraeix la tasca que fa la Fundación CYD!!!

i com podem observar en el programa de la presentació d’aquest informe que es va fer el passat dia 11 de juny de 2012, en aquesta presentació hi van estar convidats el president de la Conferencia de Consejos Sociales de las Universidades Públicas Españolas, Joaquín Moya-Angeler (amb aquest historial) i el president de la Conferencia de Rectores de las Universidades Españolas (CRUE), Adelaida de la Calle. Evidentment també hi va assistir el ministre d’educació.

Contra la subordinació de la universitat a les empreses!!!

Contra la complicitat dels governs i la CRUE!!!

PROU MERCANTILITZACIÓ!!!

__
Més informació:
– http://www.fundacioncyd.org/wps/portal/WebPublica/General?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/WebCorporativa_es/webfcyd_es/informecyd/informecyd2011
– http://firgoa.usc.es/drupal/node/50904

__·__

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: