Properes mobilitzacions

En aquest apartat anirem informant sobre els actes i mobilitzacions que es facin a nivell universitari. L’anirem actualitzant!

6 de juny 2012

      13:00  Assemblea de Ciències (darrera el bar). La última assemblea d’aquest curs 2011-2012. Us hi esperem!

__________

Mobilitzacions passades:

22 de maig 2012

      Tot el dia – Vaga Estatal d’Educació (Vaga General a tot l’estat de tota l’educació: des dels guarderies fins a les universitats).
      12:30h – Manifestació a Pl. Universitat (des de Pl. Universitat fins a davant de l’Estació de França passant per la Via Laietana i Pla de Palau). 

25 de maig 2012

      13:00 – Intercampus (assemblea general de tota la UAB) a la Pl. Cívica encarada a parlar si es prolonga la vaga de 72 hores a indefinida i a valorar altres propostes que puguin sortir.

30 de maig 2012

      18:00 – CONCENTRACIÓ davant l’acte de comiat a la rectora Ana Ripoll al Xalet de Vila Puig (entre l’hotel de la Vila Universitària i la estació de FGC de Bellaterra). Més informació: AQUÍ. (finalment es va suspendre l’acte de comiat i, per tant, també la concentració)

1 de juny 2012

      13:00 – Intercampus (assemblea general de tota la UAB) a l’Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres encarada a decidir si es fan (i com es fan) o no les propostes que van sortir a l’anterior Intercampus del divendres 25 de maig.

2 de juny 2012

      11:30 – Trobada General d’Educació (trobada amb tots els sectors de l’educació) a l’escola Cavall Bernat (al Carrer Badal, 113 a Barcelona).

__·__

15 Responses to Properes mobilitzacions

 1. irene ha dit:

  Us demano, SIUSPLAU, que deixeu els comerços tal i com estan. Perque les pintades i els cartellets que enganxeu als aparadors, els netejem els TREBALLADORS, NO LA UNIVERSITAT. I prou tenim amb mantenir-nos “a flote” com per haber d’estar netejant les destrosses dels que no saben quin és el seu objectiu. Repeteixo, SIUPLAU, deixeu els comerços en pau. Gràcies.

  Att. Una estudiant en vaga i recolzant les movilitzacions i una treballadora farta.

 2. carla perez ha dit:

  Hola, soc estudiant d biologia i m’agradaria saber si es vtt que dema sha convicat una assamblea a civica per decidir (un altre cop) si es fa la vaga imdefinida, ja k a les votacions fetes a la facultat va sortir clarament k no i si es una democracia s’ha d acceptar.

  Si es vtt que es fa m’agradaria saber perque no s’ha informat degudament als afectats (tots els.estudiants)

  Per ultim tambe m’agradaria saber si, a la assamblea.d civica es decideix k.si es fa la.vaga, com.es d intercampus, a la facultat de ciencies i.biociencies ems afectara, ja k a la assamblea en.la k estavem els de la.facultat ens vem.estar 3h per decidir k no.

  Agaire la informacio

 3. aciencies ha dit:

  Demà divendres a la Cívica hi ha intercampus a les 13h.
  Sobre el tema de la difusió, des de Ciències i Biociències vam estar fent passa-classes, pancartes i tal per convocar a l’assemblea del dilluns passat, i dimecres i dijous hem fet assemblea i com la resta de gent de la facultat tenim treballs, exàmens,… i altres mogudes. Tot aquest seguit de coses ens han impedit fer una bona difusió d’aquesta intercampus.
  A les últimes assemblees de Ciències i Biociències que s’han fet s’ha estat parlant aquest tema. Com ja vam decidir el dilluns passat, des de Ciències i Biociències portarem la postura de no apostar per la Vaga Indefinida.
  La postura que adoptin la resta d’assemblees no la sabem.
  apa! salut!

 4. Ax Cobaya ha dit:

  On mes fareu assemblea despres de que dema es decideixi que no UN ALTRE COP? es per no sorpendre’m.

 5. aciencies ha dit:

  aviam, demà no només es parlarà sobre la proposta de fer vaga indefinida que hi ha per part d’algunes assemblees, sinó que també es parlar d’altres propostes que han sortit aquests dies i que a l’assemblea hem estat valorant.
  Són propostes que potser alterin la hora i lloc de la propera assemblea, però si no hi ha cap novetat: el proper dimecres 30 de maig a les 13h a Ciències (al Rellotge de Sol o darrera el bar de la facultat).
  salut!

 6. Biòloga ha dit:

  on és pot consultar el que s’ha dit avui a la assemblea intra-campus? no he pogut assistir. Gràcies!

 7. carla perez ha dit:

  Hola, torno a ser jo, he anat a les 14h a civica i ja no hi havia res. Era per saber com ha quedat tot pels de biociencies perk tinc.entes queels dr politiques i socioeconomiques han.dit k.si a la vaga.. Llavors es fa per facultats i kosaltres podrem.fer els examens trankils com vem.decidir?

  Merci x la.informacio

 8. Biologia ha dit:

  Hola a tots,
  Sóc una estudiant de llicenciatura de biologia indignada amb tots els rumors que s’estan escampant per la facultat. Sembla ser que les decisions que s’estan debatint a les vostres “assamblees” són de cara a decidir si es boicotegen o no els examens finals…
  Bé, us he de comunicar que si aneu per aquesta via, l’únic que provocareu és un confrontament entre estudiants, cosa que em sembla que no porta enlloc.
  Us prometo que el que la majoria dels estudiants de Biologia volem és poder fer els nostres examens i acabar la carrera sense haver-nos de veure obligats a patir més “marranades” de gestió acadèmica oblingant-nos a passar-nos a Grau o que no ens deixin matricular de les asignatures que volem provocant que ens haguem de plantejar acabar la carrera en un pais extranger.
  No és cap tipus d’amenaça, només us dic que de veritat NO us interessa crear un conflicte entre estudiants. Quin sentit tindria un conflicte d’aquesta magnitud a la vostra “causa”? Personalment crec que perjudicaria molt la vostra imatge….
  Que les facultats en les que per votació “democràtica” es va decidir fer vaga indefinida ho facin. Però com ja han dit alguns companys de carrera, a la facultat de Ciències-Biociències JA ES VA VOTAR aquest tema i es va decidir NO A LA VAGA INDFINIDA, evidentement amb la intenció de no trobar-nos problemes a l’hora de fer els examens. Per tant, crec que és evident que tampoc estarem d’acord en boicotejar exàmens.

  Si aquests rumors són certs, que sapigueu que no ens quedarem callats i no us penseu que no reaccionarem defensant els nostres drets. Si en canvi són falsos com ha mínim m’he pronunciat per deixar clars els interessos del que crec que pensa la majoria dels estudiants de la Llicenciatura de Biologia.

 9. pablo sanchez ha dit:

  Hola, sóc estudiant de Matemàtiques i Física. No tinc cap dubte de que tots els meus companys de carrera i jo mateix voldríem fer els exàmens amb tranquilitat i agraïríem molt que es respectés la votació feta el 21 de Maig de NO a la continuïtat de la vaga a Ciències.
  Parlo perquè com ha esmentat “Biologia”, s’escampen rumors pel Caralibro que no auguren gens bó, i comparteixo la seva opinió: allà on s’hagi votat a favor, que es faci, però NO a la nostra facultat.

 10. Bio ha dit:

  Recolzo firmament i en tot el que aquesta noia de aquí dalt ha dit. Com ella, tota la resta pensem igual. Afegeixo que la manera com es volen fer les coses careix de rigor i de serietat. I des del meu punt de vista, això s’ha vist a les assemblees i sobretot a la última que es va fer a la cívica. Si realment es volen fer les coses com es volen fer i volguent aconseguir els objectius que es volen, millor començar a fer servir el cervell, perquè fotent tot així l’únic que feu es putejar i fer bulto i soroll.

 11. Estudiant de Ciències ha dit:

  A les assemblees es valoren pros i contres i hi ha postures que van en la línia dels últims comentaris i altres que van més en la línia d’anar a per totes, com també altres postures més intermitges.
  Personalment ja estic cansada de tantes postures dient “jo vull fer l’examen”, “jo tinc el dret d’anar a classe”, “jo tinc el dret a fer l’examen”, “jo vull la meva nota”, jo, jo i només jo.
  Són postures que estaria bé acompanyar-les d’una empatia per la gent que, si s’aplica l’augment del 66%, es quedarà sense anar a la universitat! No és un joc qualsevol! Es tracta de veure i tenir present que és un joc on, o hi guanyem totes o no hi guanya ningú!
  Jo personalment vull anar a per totes però, veient la situació, no estic d’acord en aturar els exàmens perquè són coses que crec que s’han de fer amb el màxim consens.
  A l’assemblea s’estan altres propostes més de cara a la matriculació que serien: que tothom demani beca (la qual te la donen a mitjans de curs) o que tothom marqui pagament a 2 terminis (que potser seria la més senzilla i viable d’aplicar).
  Són propostes que si es fessin ens donarien uns mesos de marge de cara al proper curs per fer una bona pressió des de principis de curs.
  Bueno, espero haver-me explicat bé.
  Salut i ens veiem per la facultat!

 12. Bio ha dit:

  d´aqui 20 anys, quan estiguis al carrer perque no haguis pogut acavar la carrera que t´apasionava i no tens on caure mort, llavors pots agafar i cridar als de la assamblea a que et trèguin les castenyes del foc. les coses han de canviar, pro aquesta manera de obligar com portem anys veient, “que si ara YO t´obligo a que fotis el camp de clase a casi osties perque la assamblea ho diu” “que ara YO et segueixo en massa amb mes gent i caputxes perque estas sospitosament vore la facultat el dia que YO considero que no hi has de estar”. està molt bé eh preocuparse per els que vindran, si, quina llastima que amb frases com “anirèm a impedir que facin la sel.lectivitat” demostrin el contrari. les coses o es fan bé o no es fan. la manera que portem anys veient tots, no es la correcte, OBLIGAR perque a MI em va be així. no és tan senzill tot. que aqui, quan a qui li va bé, xerra que ” es que sou esquirols” “es que no ens apoyeu a la causa”…perdo?…esquirol per voler fer la meva com pugui perque no hi ha ningú que s´en preocupi i perque no n´has de fotre res del que fai? perque si no fai el que vols ya soc un esquirol i un traidor? esteu creant una dictadura. si voleu fer algo útil, aneu a la generalitat, o a fer les bones manifestacions que serveixen per algo. no a tocar els ous a la gent de la facultat com volsaltres, que ni pincha ni corta.

  quina llastima que això sigui com donar ” margaritas a los cerdos”

 13. Estudiant de Ciències ha dit:

  crec que amb aquest comentari acabes de perdre els papers.
  passaré de contestar per escrit perquè estem caient en la demagògia i la falta de rigor.
  si vols vine a l’assemblea d’aquest dimecres i parla-ho amb la gent que estiguem per allà perquè, com s’està veient, per internet és complicat tenir una bona conversa.
  salut!

 14. Bio ha dit:

  mmmm oitan

 15. carla perez ha dit:

  Bueno crec k aki ningu esta dient k ens edem d braços.creuats, sino k fem algo.daltres.maneres k.n perjudiqui als estudiants k prou fotuts estem.
  De totes maneres tal.com ha dit”estudiant d ciencies”, es van dir pros.i.contras a la assamblea i va sortir k no es fes la vaga i agradi obn sha d respectar i no anar fent assblees fins k.surti el k.voleu sentir.

  Pd:n.heu.contestat, com.ha kedat el tema pels.d ciencies?? I pels d llicenciatura? Xk hi ha rumors k a nosaltres si sens deixa fijo o.nsk…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: