La magnitud de la retallada en PDI a la UAB!

El passat dimecres 18 de gener, la Comissió Mixta CEO-CPA (Comissió d’Economia i Organització – Comissió de Personal Acadèmic) del Consell de Govern de la UAB va realitzar uns documents en els quals explica el criteris que utilitzarà per aplicar les retallades en PDI (Personal Docent i Investigador).

Fins ara les retallades havien afectat sobretot a becaris, becàries i professors/es associats. Ara ja li ha arribat el torn al PDI.

Això no és el que ens havien venut!! Una de les coses que ens deien era que amb Bolonya es farien grups reduïts per poder treballar millor, cosa que suposava augmentar la ràtio professor/alumne.

Contràriament a la farsa que ens van explicar, continuen retallant en professorat!!

Els 3 documents realitzats per aquesta Comissió Mixta CEO-CPA i informació resum d’aquests documents la podeu trobar al web: Reconstruïm la Pública – Documents UAB.

Més acomiadaments, menys professorat, més augment de taxes, més convenis amb grans multinacionals i grans bancs, més empreses utilitzant instal·lacions d’universitats públiques, més mestratges privats, més alumnes per classe, menys qualitat en l’educació,…

Preparem-nos per més mobilitzacions de cara al febrer!

El que se’ns ve a sobre és inadmissible!

__

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: