El Claustre diu NO a l’informe de la rectora

En el Claustre Ordinari de la UAB realitzat el passat dimarts 20 de desembre, la rectora Ana Ripoll va presentar l’informe anual sobre les línies generals de la política de la universitat.

Després de presentar l’informe hi va haver diverses intervencions de claustrals. Moltes d’aquestes intervencions van ser de membres d’assemblees de facultat i de l’assemblea de 3r Cicle, en les quals es donaven arguments per criticar la política de la universitat en aquest últim any des de l’últim Claustre realitzat el 16 de desembre de 2010.

Després d’aquestes intervencions (en les quals es van formular preguntes concretes a la rectora), la rectora, en comptes de respondre a les preguntes que se li havien fet, es va limitar a fer un discurs generalista insistint en el fet que la UAB cada any rep menys diners per part de la Generalitat (cosa que és molt certa) i que se les ha d’empescar com pot.

Després d’aquesta intervenció de la rectora es va tornar a obrir un altre torn de paraules on es va criticar el fet de no respondre a les preguntes que se li havien fet.

En aquest torn també es va criticar el fet que en l’anterior torn el moderador del Claustre havia estat imparcial en les intervencions. El límit de temps per parlar en cada intervenció era de 3 minuts. No obstant això, en el cas d’alguns professor favorables a l’informe va arribar a permetre que parlessin fins a 7 minuts!! sense dir-los res. En canvi, en les intervencions d’alguns claustrals d’assemblees de facultat que van estar menys estona parlant, sí que els hi va dir que anessin acabant perquè se’ls hi havien acabat els 3 minuts.

Finalment, després de tot això, es va procedir a la votació que va acabar amb el següent resultat:
– Vots a favor de l’informe: 92
Vots en contra de l’informe: 99
– Vots en blanc: 7

El Claustre no va avalar la política duta a terme per l’Equip de Govern de la UAB en l’últim any!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: