Expedients disciplinaris per la FMUAB!

En aquests últims dies ens hem assabentat que la UAB ha obert expedients disciplinaris a 6 estudiants de la UAB!!! De moment només tenim constància d’aquestes 6 persones que hagin rebut una carta, però podrien ser més.

Els acusen d’organitzar la Festa Major de la UAB que es va fer el passat 10 de novembre de 2011 al Campus de Bellaterra. No oblidem que fins el 2008 aquesta festa s’impulsava des de la mateixa UAB (veure notícia) i ara, no només no la volen fer (veure notícia), sinó que la qualifiquen d’il·legal i obren expedients disciplinaris!

Aquests expedients s’han obert aplicant el “Reglamento de disciplina académica“, un reglament de l’època franquista aprovat el 8 de setembre de 1954!!!

Abans de marxar, aquest Equip de Govern vol deixar la seva última cagarada i llençar el seu últim atac contra els/les estudiants!! Ja ho va fer l’anterior Equip de Govern, dirigit pel rector Lluís Ferrer, el qual va obrir 33 expedients disciplinaris [veure info] (6 dels quals van acabar amb l’expulsió de la UAB entre 1 i 3 anys) aplicant el mateix reglament franquista de 1954!!

La Festa Major de la UAB (FMUAB) és importantíssima per a l’autogestió dels col·lectius de la UAB que any rere any donen vida al Campus i fan la seva feina de crítica i reflexió!

NO PODEM PERMETRE AQUESTA REPRESSIÓ ESTUDIANTIL PER TOTES BANDES!!!!

LA LLUITA HA DE CONTINUAR!!!!

__

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: