La UAB segueix amb la idea de retallar d’on sigui!

A fora de l’edifici on es feia la reunió del Consell de Govern blindat de Mossos d’Esquadra.

Avui (dimecres 14 de març) hi ha hagut Consell de Govern de la UAB en el qual s’han aprovat, entre altres coses, documents que aguditzen encara més les retallades. Aquesta reunió del Consell de Govern és la que s’havia d’haver realitzat el passat 15 de febrer però el dia abans un grup de professors/es van okupar el rectorat i el mateix dia 15 hi va haver concentració davant del rectorat que va aconseguir impedir que es realitzés.

Aquesta vegada el Consell de Govern l’han realitzat a la Via Laietana, 33 (a Barcelona) avisant amb menys de 24 hores d’antel·lació. Tot i així hi ha hagut una concentració davant de l’edifici però no s’ha pogut impedir la reunió.

Aquest Consell de Govern tenia aquest ordre del dia: Ordre del dia 13.4.2012. Era un ordre del dia molt llarg (14 punts en total), però el que feia referència al tema econòmic era principalment el punt 3. En aquest punt s’han aprovat els 2 documents que hi havia pendents d’aprovar:
Criteri d’ajust del PDI de la UAB.
Planificació Econòmica Pluriennal 2011-2014 (PEP 2011-2014).

Com ja dèiem en un altre escrit, aquests documents comportarien una retallada de 13,5 milions d’€ en PAS i PDI en 2 anys!

En el PEP 2011-2014 es diu que les matrícules universitàries augmentaran un 4% per sobre de l’IPC!

Sobre el CEUAB (Consell d’Estudiants de la UAB), en aquesta reunió també s’ha aprovat el Reglament del CEUAB que ha estat redactat pel mateix Equip de Govern de la UAB, quan se suposa que ha de ser un òrgan estudiantil i que, pel que havien dit, farien tot el possible per a què fos participatiu. En un escrit anterior ja vam explicar com va ser el procés.

En aquest Consell de Govern, la rectora ha presentat (per fi!) el calendari per a eleccions a rector/a que es realitzaran el 24 de maig. És un avançament de les eleccions (que s’havien de realitzar el novembre 2012).

Aquest escrit només és un petit anàlisi del que s’ha aprovat avui. Ha estat un Consell de Govern molt llarg i hi ha molta informació per analitzar!

Cal seguir lluitant!

 Si no fem res, tot el que es faci serà fet contra nosaltres!

____

Més informació: http://www.setmanaridirecta.info/noticia/consell-govern-uab-aprova-les-retallades-amb-una-reunio-blindada-fora-del-campus

__·__

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: