El Consell de Govern aprova els pressupostos del 2012

Ahir, dijous 15 de desembre, es va realitzar una reunió del Consell de Govern de la UAB.

Un dels punts que es van tractar va ser el pressupost de la UAB pel 2012. El dia abans (dimecres 14) hi havia hagut reunió de la Comissió Econòmica del Consell de Govern en la qual es van acabar de redactar els pressupostos.

No obstant això, a última hora (el mateix dijous 15) es va modificar una part dels pressupostos pel 2012, els quals van ser aprovats per 39 vots a favor, 7 en contra i 2 abstencions. Aquests pressupostos no van ser enviats per correu prèviament als membres del Conell de Govern, sinó que van ser repartits en paper a la mateixa reunió, cosa que fa difícil presentar una rèplica ja que no se sap què s’ha d’aprovar fins al mateix moment de la votació.

Cal dir que aquesta no és una aprovació definitiva. La competència d’aprovar els pressupostos de la UAB la té el Consell Social de la UAB, òrgan amb representants del sector empresarial i on la representació estudiantil es redueix a un sol estudiant, el qual és escollit a dit per la rectora. Democràcia en estat pur.

La tarda del dia abans del Consell de Govern, en protesta pels pressupostos que aguditzen les retallades a la UAB, professors/es de la UAB volien fer una protesta en el Rectorat, però quan es va arribar al Rectorat, es van trobar amb el Rectorat competament tancat i sense ningú a dins.

Impedeixen que difonguem el que estan fent!!
Perquè saben que tenim raó!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: