Què ha passat a l’ocupació?

El degà envia seguretat a la Facultat

El degà envia seguretat a la Facultat

Aquests dies de Jornada de Lluita a la nostra facultat tenia com a data fixada entre la tarda d’ahir i avui, ocupar un passadís (la c3-b senar, al pis de dalt) per tal de trobar un espai on crear un clima combatiu abans de la manifestació de demà i per informar d’aquesta i fer difussió al màxim. Però ahir encara continuaven les negociacions amb el degà per tal de rehubicar les aules (3 en total) que voliem dispossar per tal de dur a terme la nostra feina. El fet, es que desde el deganat es va informar que degut a les obres a la C5-senar es complicava la redestribució de les aules, però ens oferia una sala d’estudi i la Sala d’Actes (demanant la clau). Desde l’assemblea se li va enviar una proposta al deganat amb aules buides per facilitar la seva distribució, que investigant pel nostre compte haviem observat que no feien classe a les hores designades...encara estem esperant la resposta del deganat a la proposta enviada…

No hem considerat ocupar la c3-b senar  perquè a l’assemblea es va consensuar entre tothom que en aquesta ocassió NO es paralitzarien classes i que en tot cas buscariem un acord per tal de distribir les aules afectades. La resposta del deganat amb els departaments va ser enviar a una vintena de cossos de seguretat, per ta d’evitar una possible ocupació de la c3b-senar, una resposta que considerem desproporcionada i fora de lloc, ja que encara estavem negociant l’espai que haviem d’omplir. Després de demanar explicacions al degà, aquest va dir que a ell no li era intimidatori la presència de seguretat a la facultat ni de les seves porres…

…si es que al final ho acabarem veient com algo normal a aquesta universitat, perquè ja s’ha convertit en el pa de cada dia…

Per tot això vam decidir quedar-nos al vestíbul de la facultat a dormir i aprofitar-lo per que tothom demà estigui enterat de perquè es fa vaga i manifestació a Barcelona.

Creiem que hi ha raons suficients per fer-la i que en tot cas no s’hauria de boicotetjar una vaga que té una gran importància pel fet de ser estatal i de quedar tan poc temps perquè s’apliqui la nova reforma…ens veiem demà!

LA UNIVERSITAT

NO EEES

PRIVATITZA!

2 Responses to Què ha passat a l’ocupació?

 1. hbarra ha dit:

  El degà em mereix tot el respecte com a persona i com a professor que he tingut l’honor de tenir.

  Heu de tenir dues coses clares:

  1.- No sou l’epicentre de la facultat. Sou 4 gats que amb prou feines us feu veure i no representeu a moltes de les carreres que hi ha a la facultat (física, mates, etc…)
  Amb això vull dir que altres coses més importants te el deganat per fer que donar-vos un lloc perquè jugueu a la Sorbona.

  2.- Davant el risc de que l’activitat acadèmica es vegi suspesa és lògic que prevalgui el dret a fer classe de la majoria.

  Una última reflexió:
  Tenim la sort de que a la facultat de ciències tenim molt clar que “El sueño de la razón produce monstruos” i potser és per això que teniu tan poc de seguiment en comparació amb altres facultats, no creieu?

 2. hbarra ha dit:

  Sort que som de ciències i ens portem be amb les noves tecnologies. Quanta actualització a la web de l’assemblea.

  Sens dubte una gran voluntat per acostar-se a tots els estudiants que per motius laborals no podem passar gaire per la facultat més que a les 4 classes que tenim.

  Suposo que amb el vostre gueto ja us va be.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: