Ja fa un any que els grisos van entrar a la UAB

Performance a la Facultat de Lletres i Filosofia recordant el 4-M

Performance a la Facultat de Lletres i Filosofia recordant el 4-M

El passat 4 de març es va recordar la càrrega dels mossos d’esquadra al pati de la Facutat de Filosofia i Lletres on estaven  concentrades estudiantes pacíficament mentres es desenvolupava una tancada enmarcada en la Jornada de Lluita contra l’EEES ja fa 1 any.

Pel matí es va realitzar una performance a lletres amb estudiants disfressats de mossos i es va tacar de “sang” el lloc on es va produïr la càrrega amb ninots amuntegats.

Seguidament a les 11:30 va partir un Cercavila de la Plaça Cívica cap a la resta de facultats i finalment es va tallar l’autopista (AP-7) durant 30 minuts. Aquesta era una acció coordinada amb la CAE (Coordinadora d’Assemblees de Facultat) es a dir, amb la resta d’universitats de Barcelona; ja que a la mateixa hora es va tallar la Diagonal on també es va comunicar els resultats dels referèndums, els quals van reflectar (com a la UAB) una intenció clara d’aturar l’EEES per obrir el debat. Gran Via també es va tallar i van patir càrrega dels agents antiavalots, fet que ens torna a recordar la resposta que ens proporciona l’estat front les reivindicacions tan legítimes com la de defensar que un servei públic (com encara és l’educació) pugui ser en un futur a l’abast de tothom.

Podeu veure TOTES LES FOTOS aquí (font: ass.ciències i blog vaga de fam)

I per qui vulgui recordar aquells dies:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: