Ciències Ocupa!

Ciències desperta ja!

Ciències desperta ja!

Avui s’havia convocat una assemblea general al hall de la nostra facultat per decidir que accions es portarien a terme durant la Setmana de Lluita, degut que és un moment clau a tot l’Estat per començar les movilitzacions que intenten aturar la reforma. Després de plantejar la proposta d’ocupar la facultat, aquesta s’ha definit per consens en una ocupació parcial d’un dels passadisos, amb la voluntat de crear un punt de trobada amb tots els estudiants de ciències i biociències, tant els que volen canviar aquesta realitat que ens volen impossar des del govern,  com els que tenen dubtes i volen aclarir-les, fins aquelles persones que poden estar a favor de la reforma però que poden enriquir un debat que creiem (sempre) necessari.

En aquesta ocasió no s’ha cregut necessari aturar les classes, sinó que s’ocupa només la c3-b senar per tal que sigui fàcil rehubicar a les classes en altres aules i no distorsionar el funcionament normal de la facultat, ja que aquesta iniciativa (de moment) te més un caire informatiu i de conscienciació i a més facilitar la prepararació de la vaga i manifestació d’aquest dijous.

Per tot això, comença l’ocupació el dimecres 11, de fet, el mateix dimarts 10 a la tarda serà la primera nit que es passarà a la facultat…així que animem a tothom que vulgui a portar el sac de dormir i a participar en les diferents comissions que ja s’han creat o si més no, a les activitats.

L’EDUCACIÓ I EL CONEIXEMENT NO ESTÀ EN VENDA…NI LEC, NI LOU, NI REIAL DECRET!

SI LLUITEM PODEM PERDRE, SI NO,  ESTEM PERDUTS!

One Response to Ciències Ocupa!

  1. […] va ser ocupada l’Escola d’Enginyeria industrial de la UPC. A la UAB, l’assemblea de ciències es va trobar amb un cordó de seguretat que a fosques i amb porres a la mà assegurava “no […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: