NO a les mesures cautelars

...més mossos, més a prop...

...més mossos, més a prop...


(veure noticia sencera de “El País” – Mass Media)

La justicia ja ha sentenciat i el Contenciós Administratiu 2, 3, 4 i 5 han desestimat  la sentència de que es suspengui cautelarment les sancions d’expulsions interposades per l’antic Equip de Govern i ractificades per la rectorísima Ana Ripoll.

La UAB ha declarat que entén que els expedients van ser instruïts amb garantia del dret de defensa i en general de tots els drets constitucionals…que bonic que és escudar-se en les lleis quan interessa i quan política, justícia, policia i institucions van de la mateixa mà…l’ESTAT “democràtic”…Aquell que demana més canya a les revoltes i protestes estudiantils des del Parlament de Catalunya i que olvida els nostres drets quan som els estudiants els que rebem les càrregues dels mercenaris de l’Estat.

En quant a totes les conseqüències que puguin comportar aquestes expulsions, la UAB afirma que no estan fundamentats i els jutjes diuen que quan hagi una sentència ferma es repararan els possibles perjudicis…Com es repara el fet de perdre tot un curs? o el no ser acceptat a una altra universitat per la etiqueta de violent que ja els han marcat des dels mitjans?

Arriben temps dificils a la UAB, que cada cop sembla més un microunivers reflex de la Barcelona que vivim avui dia…oi que l’Ordenança Cívica recorda molt a l’Estatut de l’Estudiant Universitari?

Cada cop més legislats, més vigilats, més segurs…

…més mossos, més a prop

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: