Discurs de la Rectora i l’Ex-Rector

Aquí us deixem alguns extractes dels discursos de Ana Ripoll i Lluís Ferrer, durant l’investidura de la nova rectora, ja que com estudiants, juntaris o claustrals, no vam ser convidats a l’acte. No té pèrdua, fins i tot es cita al president d’EUA.

Teniu el video integre de l’investidura al següent enllaç: Investidura d’ANA RIPOLL

ANA RIPOLL(Rectora UAB)

El desenvolupament de l’EEES no es pot fer sense les infraestructures adequades i sense les millors condicions. Pretendre seguir de la manera com ho hem fet fins ara és, senzillament, impossible.”

“El que s’ha conegut com a Bolonya,  no és un tema que es pugui tractar en quatre paraules d’un discurs.  Som conscients que no sempre es poden fer les coses de la millor manera possible i que no tothom ha pogut prendre les decisions adequades quan calia.”

“Hem d’aprendre, entre tots, a convertir el que hem viscut, i encara vivim, al voltant d’aquest tema: l’ímpetu, la força, la protesta, la ràbia, fins i tot la violència, en coneixement, en raó, en diàleg, en debat amb raons i només raons, en decisions compartides. I tot plegat, sempre de forma pacífica i sense agredir els drets de ningú la lliure expressió i al lliure exercici de la voluntat democràticament expressada.”

“Si una cosa és segura, és que em sento la rectora de tots.”

LLUÍS FERRER (ex-rector UAB)

“La creació de l’EEES, lluny de ser una mercantilització de la universitat o una privatització encoberta, és el tipus de projecte social que demanàvem a la primera UE, tan centrada en la creació d’un mercat comú

“El canvi (de rector) bé marcat, per una crisi econòmica internacional de severes proporcions i,  per les mobilitzacions de col·lectius d’estudiants en contra del pla. No són, certament, moments fàcils ni còmodes.”

“En els darrers mesos hem hagut de dedicar molts esforços a defensar principis bàsics, com el funcionament democràtic de la universitat o el respecte a les persones i els bens públics.”

“Va dir Barack Hussein Obama fa uns dies:
És hora que posem un altra vegada la ciència al capdavant de la nostra agenda i que treballem de ferm per a consolidar Amèrica com el líder mundial en ciència i tecnologia. Estic segur que si donam tot el suport a la ciència i a la educació per a crear una nova generació dels millors científics aquí en Amèrica, si tenim la visió de creure en coses intangibles, aleshores serem capaços de conduir el mon cap un nou futur de pau i prosperitat.2 Responses to Discurs de la Rectora i l’Ex-Rector

  1. […] fet, el discurs de la Rectora va emfatitzar aquesta voluntat al mateix temps que ha rebutjat acceptar les mesures cautelars […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: